Ἡ Ἑλλὰς τοῦ ΟΧΙ (1940-44) (ἱστολόγιον)
«Αἱ ἰταλικαὶ στρατιωτικαὶ δυνάμεις προσβάλλουσιν ἀπὸ τῆς 05:30 ὥρας τῆς σήμερον τὰ ἡμέτερα τμήματα προκαλύψεως τῆς Ἑλληνοαλβανικῆς Μεθορίου. Αἱ ἡμέτεραι δυνάμεις ἀμύνονται τοῦ Πατρίου ἐδάφους.»

Ἡ Ἑλλὰς τοῦ ΟΧΙ (1940-44) (κεντρικὸς ἱστοχῶρος)
Σελίδες Πατριδογνωσίας - Φειδίας (ἱστολόγιον) - Περικλῆς Γιαννόπουλος - Ἀντίβαρο - Πολυτονικό

Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2009

Τιμὴ καὶ δόξα στοὺς ἀθάνατους ἥρωες τοῦ ΟΧΙ


Αυτή η σημαία σκορπά τον τρόμο στους εχθρούς. Συμβολίζει την Ελευθερία και το Θάνατο και είναι η μοναδική σημαία στον κόσμο όλο που έχει αυτό το συμβολισμό γι αυτό και είναι τόσο τρομακτική σ΄αυτούς. Στις 9 γαλαζόασπρες γραμμές τις, είναι γραμμένες οι 9 συλλαβές της πίστης των Ελλήνων και του Ελληνικού Έθνους, "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ή ΘΑΝΑΤΟΣ"! (Όσο και αν εκπλαγείτε, αυτά τα έχει γράψει η μεγάλη ιταλική εφημερίδα Il Messaggero με αφορμή την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου προσθέτοντας μάλιστα ότι για πολλούς Ιταλούς η θέα της Ελληνικής σημαίας αποτελεί αξεπέραστο "ταμπού" ακόμα και μέχρι σήμερα...!!!)

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ ΑΘΑΝΑΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ "ΟΧΙ"!

Καλοτυχίζω και ζηλεύω αυτούς τους ήρωες που έδωσαν πραγματική αξία και νόημα ύπαρξης στη ζωή τους, πέθαναν νέοι για την πατρίδα τους και δεν τους καταδίκασε το πεπρωμένο και η τύχη να γεράσει το σώμα και η ψυχή τους άσκοπα και ανέξοδα.

Όπως ο ήλιος ανατέλλει και δύει καθημερινά, έτσι και η μνήμη των ηρώων παραμένει αιώνια για να μας υπενθυμίζει ότι το παν στη ζωή είναι να ζεις με αξίες, ιδανικά, αυτοθυσία, τιμή και αγάπη για την πατρίδα, για να μη ξεφτίζουν και χάνονται με τον καιρό τα χνάρια που θα αφήσεις πίσω σου, φεύγοντας...

-=IMAGINOS=-


Ἀναδημοσίευσις ἀπὸ τὸ ἱστολόγιον ΥΓΡΟ ΠΥΡ, 27-10-2009.


Ἡ Ἑλλὰς τοῦ ΟΧΙ - Σελίδες Πατριδογνωσίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου