Ἡ Ἑλλὰς τοῦ ΟΧΙ (1940-44) (ἱστολόγιον)
«Αἱ ἰταλικαὶ στρατιωτικαὶ δυνάμεις προσβάλλουσιν ἀπὸ τῆς 05:30 ὥρας τῆς σήμερον τὰ ἡμέτερα τμήματα προκαλύψεως τῆς Ἑλληνοαλβανικῆς Μεθορίου. Αἱ ἡμέτεραι δυνάμεις ἀμύνονται τοῦ Πατρίου ἐδάφους.»

Ἡ Ἑλλὰς τοῦ ΟΧΙ (1940-44) (κεντρικὸς ἱστοχῶρος)
Σελίδες Πατριδογνωσίας - Φειδίας (ἱστολόγιον) - Περικλῆς Γιαννόπουλος - Ἀντίβαρο - Πολυτονικό

Παρασκευή, 20 Φεβρουαρίου 2009

Περιοδικὸ «Ἱστορικὰ Ἀρχεῖα»

Ἐκυκλοφόρησε ἀπὸ τὶς ἐκδόσεις «Ἰωλκός» τὸ πρῶτο τεῦχος τοῦ περιοδικοῦ «Ἱστορικὰ Ἀρχεῖα», μὲ καταπληκτικὸ φωτογραφικὸ ἀφιέρωμα στὸ Ἔπος τοῦ ᾿40. Τὸ περιοδικὸ μπορεῖτε νὰ τὸ βρεῖτε στοὺς πάγκους τῶν ἐφημεριδοπωλῶν ἢ νὰ τὸ παραγγείλετε ἀπὸ τὶς ἐκδόσεις. Ἀντιγράφω τὴν ἀνακοίνωσι τοῦ ἐκδότου:


ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ
Το έπος του '40
Τα «Ιστορικά Αρχεία» αποτελούν το νέο περιοδικό που κυκλοφορεί στα περίπτερα από τις εκδόσεις Ιωλκός.
Κάθε τρεις μήνες οι λάτρεις της ιστορίας, αλλά και οι μελετητές, οι σπουδαστές, οι εκπαιδευτικοί, οι φίλοι της φωτογραφίας και του ρεπορτάζ θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν μία σημαντική περίοδο
της σύγχρονης ιστορίας να αποτυπώνεται μπροστά τους.
Ατού της έκδοσης, το πλούσιο φωτογραφικό υλικό. Οι πτυχές της εκάστοτε ιστορικής περιόδου ξετυλίγονται μέσα από πλήθος φωτογραφικών ντοκουμέντων, εμπλουτισμένες από το ανάλογο κείμενο.
Παραπέμποντας στη λογική του φωτορεπορτάζ, τα «Ιστορικά Αρχεία» φιλοδοξούν να κατακτήσουν επαξίως τη θέση του «συλλεκτικού περιοδικού».
Στο πρώτο τεύχος με θέμα το «Έπος του '40», μέσα σε 64 σελίδες, παρουσιάζεται εκτενές φωτογραφικό υλικό από το Αλβανικό Μέτωπο με σπάνια στιγμιότυπα από την καθημερινότητα των Ελλήνων στρατιωτών.
Τα «Ιστορικά Αρχεία» κυκλοφορούν από 28 Ιανουαρίου 2009 στα περίπτερα της Αττικής και την 9η Μαρτίου 2009 θα κυκλοφορήσουν στα περίπτερα της υπόλοιπης Ελλάδας.

Σελίδες: 64
Τιμή: 6,00 ευρώ
ISSN: 1791-7638


Ἡ Ἑλλὰς τοῦ ΟΧΙ - Σελίδες Πατριδογνωσίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου